Tevreden klanten

format_quote
star
star
star
star
star

Hallo daar. Ik wou je even laten weten dat ik echt heel gelukkig ben met mijn 3 nieuwe bh's. En dan bedoel ik dat ik echt een beetje gelukkiger ben sinds ik in jouw winkel ben geweest. Ik voelde mij een beetje een 'alien' of nog erger 'een freak' met mijn grote boezem. Maar ik vertrouwde jou meteen, en vond het ook fijn en geruststellend dat je bij me bleef in het pashokje, en die (voor mijn gevoel enorme, beangstigende) bh's samen met mij aandeed. Ik voelde me heel veilig met jou erbij, en al gauw kon ik mezelf ook zien door jouw mildere ogen. Een heel mooie, volslanke vrouw met een volle, prachtig verpakte, boezem.

Daphne

format_quote
star
star
star
star
star

eindelijk een bh die past zoals het hoort, vriendelijke dame waar je je direct op je gemak voelt. Je merkt dat ze dit met kennis doet en met heel veel passie en interesse. Je zal me zeker nog terug zien!

Marleen Nijs

format_quote
star
star
star
star
star

DIT is aangenaam winkelen! ik was op zoek naar een zeer goede borstvoedingsbh en Elisabeth weet perfect waarmee ze je kan helpen, welke bh het beste past. de prijzen zijn ook een enorme meevaller. Een hele mooie, ordelijke en propere winkel. vaste klant erbij!

Frances Steven

format_quote
star
star
star
star
star

The WHOLE experience, xxx!

Hermien Den Tandt

format_quote
star
star
star
star
star

Lieve meid, bedankt voor je professionele hulp en mijn "openbaring" in het pashokje � Doe vooral zo verder als je bezig bent � hier heb je alvast een fan bij ��

Christie Deweerdt

format_quote
star
star
star
star
star

Wat een unieke shop ervaring. Ik ben zelden zo goed geholpen geweest bij het passen van een bikini of BH. Alles werd grondig opgemeten en er werd een zalig zittend pas bhtje aangerijkt om zeker de juiste maat te hebben. Dat heb ik (niet zo) stiekem toch ook maar meegenomen. De kwaliteit is niet te vergelijken met een hunkemoller of triumph en je wordt er 100x beter geholpen dan in de gemiddelde lingeriezaak. Elisabeth is echt geboren voor deze job.

Ellen Vekemans

format_quote
star
star
star
star
star

De ene borsten zijn de andere niet en ondanks dat ik er mijn gading niet vond kan ik deze winkel zeker aanraden!!!! Elisabeth neemt je maten op en écht geen enkele moeite is haar teveel!!!! Zoals reeds geschreven kijkt ze samen met jou welke model het beste bij jou past zonder je te pushen of wat dan ook!!! Je voelt je ook meteen op haar gemak bij haar. En oh ja, de kleine tekeningetjes van de slipjes in het paskamer zijn zoooo cute ;-). Ik vind het zoooo jammer dat het niets werd voor mij Elisabeth, vond het niet gemakkelijk om met lege handen buiten te stappen, maar sowieso heel erg bedankt voor de tijd die je voor mij nam & heeeel veel succes!!!

Sabrina Van Huychem

format_quote
star
star
star
star
star

Als je van Poperinge naar Lubbeek rijdt om eindelijk je juiste BH-maat te kennen moet het wel de moeite zijn. Prachtige collectie, super service en correcte prijzen!

Pascale Samyn

format_quote
star
star
star
star
star

Super madame! En super winkel, zeker als je wat zwaarder bent, een aanrader!! Je krijgt goed advies.

Charlotte Verbruggen

format_quote
star
star
star
star
star

Supergezellig winkeltje, aangename sfeer en professionele aanpak van de meest vriendelijke lingeriezaak-uitbaatster die ik al heb ontmoet � Echt de moeite waard...topservice! Hetgeen er niet was, voor mijn moeder en mezelf, besteld en een dikke week later kunnen ophalen! Alles paste perfect! Elisabeth weet wat ze verkoopt! Wij komen zeker nog terug! ���

Sabine Brans

format_quote
star
star
star
star
star

Love the outfit my boyfriend got me there. And H told me the woman is great and helped her a lot with the choice. Plus he said they were a looot of very cool products.

Madline Marbaix-Madinier

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x