Verzending & Retourneren

Verzending

Je bestelling wordt binnen de 2 - 3 werkdagen, indien alles op voorraad, naar het opgegeven adres toegezonden via Bpost. De verzendkosten bedragen 6,00 euro naar een adres in België, vanaf 100 euro is de verzending gratis. Bestel je uit een ander land, stuur mij een berichtje om de gepaste verzendingskosten te weten te komen.

Kan ik een product retourneren?

Je kan een product dat niet past of toch niet helemaal was wat je ervan verwachtte retouren. Dit kan enkel in de winkel in Lubbeek, binnen de twee weken na aankoop. Als je langskomt passen we de bh nog eens en kijken we of dit één de juiste maat is voor jou en/of twee dit een goed model is voor jouw borsten. De pasvorm en fitting van een bh zijn bij Boobs by Elisabeth van grootste belang. Enkel producten die geen gebruikssporen vertonen, en waar alle kaartjes nog aanhangen kunnen geretourneerd worden. Pas onderbroeken en bikinibroekjes enkel over je eigen slip heen.

Kan ik een product omruilen?

Een online gekocht product omruilen voor een andere maat of kleur is ook enkel mogelijk in de winkel in Lubbeek. Dit binnen de retourperiode van twee weken. Een eventueel prijjsverschil zal verrekend worden in de winkel.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x