BOOBS SOS

Hoe moet een passende bh zitten, wat is mijn maat, waarom is een bh dragen vervelend (of net niet), en meer bh en boobs weetjes (en antwoorden op al je vragen) vind je op deze pagina. #mysize

BOOBS maatsysteem

Bij Boobs by Elisabeth gebruik ik de Europese omvangsmaat en de UK cupmaat. Door het gebruik van de UK cupmaten reken ik met dubbele cupmaten. Dus een FF is niet gelijk aan een F. 

Tussen de verschillende merken kan je maat natuurlijk verschillen, elke producent gebruik namelijk zijn eigen maatsysteem. Ook verschillende modellen kunnen een andere pasvorm hebben, waardoor je maat verschilt. Moest een cup of rugmaat kleiner of groter uitvallen geef ik dat aan in de beschrijving. 

Wat is MIJN BH maat ?

Ben je al in de winkel geweest dan kan je je maat vinden in een bh die je bij mij gekocht hebt. Je neemt daarvan de EU omtrek en de UK cupmaat.

Ben je al klant en weet je je BOOBS maat niet? 

Ben je nog NIET in de winkel geweest, dan weten we je juiste BOOBS maat nog niet. Kan je dan online kopen? Dat kan als je echt zeker weet dat je huidig bh goed zit. Is dit niet zo wacht nog even af en kom na de corona-tijden langs in de winkel. Je bent altijd zeer welkom, je hoeft geen afspraak te maken. RUILEN kan ook enkel in de winkel in Lubbeek. 

Dringend? Stuur mij een berichtje met je probleem.

Je huidige BH zit perfect van fit? Dan neem je je EU omtrekmaat over. Je EU cupmaat reken je om (via onderstaande tabel) naar je UK cupmaat

bv. je hebt een BH met EU maat 80 H, dit komt overeen met een 80 FF BOOBS maat. Maten van de BROEKJES

De slips vallen meestal een maatje groter uit dan je gewoon bent. Twijfel je, neem dan een maatje kleiner. 

XS = 34          XL = 42

S = 36            XXL = 44

M = 38           3XL = 46

L = 40            4XL = 48 

Neem bikini broekjes ook zeker niet te groot, alles wordt losser in het water. We willen geen pamperbroek effect ;-)

Hoe moet een goed passende bh zitten?

Onder constructie 

BOOBS SOS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x